Velkommen til jeres webportal

Dato: 21-11-2015
Vedhæftet dokument: pdf/3,2mb

Kære beboere og bestyrelse

 

I er nu på jeres helt egen webportal – hvor der fra start er adgang til en del af ejendommens dokumenter. Du kan f.eks. hente foreningens nøgledokumenter døgnet rundt og slip for selv at arkivere

Har I behov for at have flere dokumenter, kan bestyrelsen let tilføje disse ved at tage webportalen i brug som hjemmeside. Ligeledes kan der tilføjes fotos og tekster, så foreningen får en flot og troværdig hjemmeside med mange relevante informationer.

 

Åbne og lukkede sektioner
Jeres webportal har sektioner, hvor indholdet er beskyttet af adgangskode – lige nu er du f.eks. logget på sektionen ”For beboere” for at kunne læse denne nyhed.

 

Opret dig som beboer
Opret dig som beboer og få mail med nye dokumenter, mail når vandet lukkes m.m. Klik på ”Nyhedsbrev” i menuen til venstre. På den måde kan bestyrelsen nemmere sende nyheder m.m. rundt til beboerne og spare tid og penge til kopiering og papir. Ved at du tilmelder dig får du f.eks. også automatisk en mail, når der fra tid til anden kommer nye dokumenter som f.eks. referater fra generalforsamlinger.


Alt kan let redigeres af jer

Stort set alt på hjemmesiden kan redigeres af jer selv - f.eks. billeder og tekster. Her kan også tilføjes og slettes nye sider og meget andet. Redigering sker ved at klikke 'For bestyrelsen' og herefter på 'Rediger hjemmesiden'. Foreningens formand har fået tilsendt koder.

 

Flere fordele
Kontakt din administrator eller skriv til support@prosedo.dk, hvis du vil have hjælp eller høre endnu flere fordele.

 

Venlig hilsen
Salling Ejendomsadministration

« Tilbage til oversigt

E/F Eckersberg Parken
Gebauersgade 2, 4, 6 og 8
8000 Aarhus C
CVR: 35019693

Newsec Datea A/S
Lyngby
Lyngby Hovedgade 4
2800 Kgs. Lyngby

Aarhus
Skanderborgvej 277, 1. sal, blok 1
8260 Viby J

Næstved
Ringstedgade 24, 1. tv.
4700 NæstvedEmail: info@newsec.dk
Hjemmeside: www.newsec.dk


Følg E/F Eckersberg Parken her:

Facebook
Antal besøgende: 30956 (denne uge: 629)