Beboere i Ejerforeningen Eckersberg Parken, har mulighed for at anvende de tilhørende fællesarealer. Det drejer sig om kælderrum, fællesvaskeri, gårdareal og cykelkælder. For fællesarealerne gælder nedenstående retningslinjer:

Kælderrum

Til hver lejlighed er der brugsret til et kælderrum. Det er dit eget ansvar at holde dette aflåst og at forsikre de opbevarede effekter heri. Ved evt. pladsmangel i kælderrummet er det ikke tilladt at henstille dine ejendele i gangarealerne eller øvrige steder i kælderen eller på fællesarealerne, og dette forbud gælder særligt af hensyn til brand- og flugtveje.

 

Fællesvaskeri

Vaskemaskiner og tørretumbler forefindes i kælderen og betales via internettet. Link hertil er: e-vaskeri.dk
Vaskerummet skal efter endt benyttelse efterlades ryddeligt og rent. Husk at rense trevlefilter i tørretumbleren efter brug af maskinen. Tøj som hænger til tørre skal du nedtage så snart det er tørt. Bestilling af vaskekort kan gøres via følgende link: nortec.dk/vaskekort

 

Gårdareal

Til gårdarealet hører en række fællesfaciliteter, som kan anvendes af samtlige beboere. Fællesfaciliteterne er blandt andet legehus, grill og bænke. Anvender du disse faciliteter, er det dit eget ansvar at rydde op efter dig, således at gårdarealet altid fremstår renligt og ryddeligt.

 

Cykelkælder

I cykelkælderen kan du henstille din cykel. Der opfordres til altid at stille cyklen ind til siden, således at der er plads for alle til at få sin cykel ind og ud.

 

E/F Eckersberg Parken
Gebauersgade 2, 4, 6 og 8
8000 Aarhus C
CVR: 35019693

Newsec Datea A/S
Lyngby
Lyngby Hovedgade 4
2800 Kgs. Lyngby

Aarhus
Skanderborgvej 277, 1. sal, blok 1
8260 Viby J

Næstved
Ringstedgade 24, 1. tv.
4700 NæstvedEmail: info@newsec.dk
Hjemmeside: www.newsec.dk


Følg E/F Eckersberg Parken her:

Facebook
Antal besøgende: 29967 (denne uge: 507)